Banner-Nails-001Onze behandelingen

Bij ons kunt u terecht voor verschillende behandelingen.

Acryl Nagels
Eén van de meest gebruikte behandelingen binnen het vak nagelstyling is acryl. Acryl is een produkt wat bestaat uit een mengsel van poeder en vloeistof en binnen korte tijd uithardt aan de lucht. U hoeft dus niet met uw handen in een warmte- of uvlamp om de nagels uit te laten harden. Qua uitstraling is er weinig verschil met andere systemen, maar over het algemeen is acryl harder en duurzamer dan andere produkten. Het kan gebruikt worden voor nagelverlengingen, maar ook als versteviging van de eigen nagel. Vervolgens kunnen uw nagels worden afgelakt in de gewenste kleur. Bijvoorbeeld in Naturel (Basic), French Manicure of misschien wilt u er wel een leuk design op laten zetten, bijna alles is mogelijk.

Gel Nagels
Voor mensen die allergisch zijn voor Acryl, bieden wij ook een behandeling met Gel. Bij deze techniek wordt gelpoeder gebruikt in plaats van acrylpoeder. Voor de rest is de behandeling hetzelfde als bij de Acryl. Bij Gel kunnen uw nagels ook worden afgelakt in de gewenste kleur. Bijvoorbeeld in Naturel (Basic), French Manicure of misschien wilt u er wel een leuk design op laten zetten, bijna alles is mogelijk.

Gellak Nagels
Gellak nagels zijn interessant voor mensen die geen gel of acryl nagels willen, of mogen vanwege hun beroep, maar die wel mooie, stevige en krasvaste nagels willen hebben.

Afbladderende nagellak is verleden tijd, u houdt wekenlang prachtig gelakte nagels! Na voorbehandeling van de nagel wordt er eerst een basislaag opgebracht. Daarna volgen 2 lagen in de gewenste kleur. En vervolgens wordt de laag afgewerkt met een toplaag. Na het aanbrengen van elke laag wordt deze uitgehard met een UV-lamp. Verwijderen van gellak gebeurt eenvoudigweg door de nagels 10 minuten in remover wraps te wikkelen, waarna de lakrestanten eenvoudig te verwijderen zijn.

Evanals bij Gel- en Acryl-nagels, groeit de laklaag bij Gellak met de natuurlijke nagel mee. Een nabehandeling na 3 of 4 weken is dan ook indien gewenst nodig.

Paraffinebad
Door het nemen van een paraffinebad verbeterd de bloedcirculatie, elasticiteit en structuur van de huid. De warmte van de paraffine veroorzaakt transpiratie en verwijdert zo alle afvalstoffen en oneffenheden uit uw huid. Er vindt een zekere dieptereiniging plaats die uw handen een verzorgder en daardoor jonger uiterlijk geeft. Paraffine kan het best worden vergeleken met kaarsvet, dat na verwarming vloeibaar wordt. Na onderdompeling van de handen in de vloeibare paraffine, worden deze gewikkeld in plastic en daarna in warmte-isolerende handschoenen gedaan. Na ongeveer 10 min. kan de paraffine verwijderd worden en worden uw handen ingemasseerd met een vochtregulerende crème. Het paraffinebad is bijzonder aan te raden voor mensen met winterhanden en –voeten. Na regelmatig gebruik van de paraffinepakkingen zult u merken dat de handen zachter aanvoelen en er beter uitzien.